28
May
2018

FEEST 1 en 2 JUNI!

Geschreven door Miryam Schotman


MIRYAM SCHOTMAN INTERIEURS BESTAAT 11 JAAR!

Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni staan in het teken van het 11 jarig bestaan van Miryam Schotman Interieurs, een prachtige woonstudio midden in de polders van Dubbeldam.

Op deze 2 dagen bent u van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw interieur onder het genot van hapjes en drankjes verzorgd door Laura’s keuken. De stylistes staan voor u klaar om u te helpen. Ook zal er een stoffenmarkt zijn met de allermooiste meubel- en gordijnstoffen uit de collecties van Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren, Chivasso en Carlucci tegen superprijzen!

De bekende SUMMER-SALE gaat ook meteen van start, hierin vindt u de meest mooie showroommodellen meubelen, woonaccessoires en kleding met zeer hoge kortingen tot wel 75%.

Neem gezellig iemand mee en geniet van de bijzondere interieurwereld van Miryam Schotman.

Ooit 11 jaar gelden begonnen als Tante Brocante Living en jaren later uitgegroeid tot een luxe woonwalhalla met diverse stijlkamers, ieder op een geheel eigen wijze ingericht.

Uiteraard is altijd uw woonwens en het budget ons uitgangspunt.

Ons interieuradvies is goud waard en helpt u op weg naar de juiste keuze voor meubelen, behang, verf, tapijt, kleuren, verlichting, woonaccessoires en uiteraard een juiste indeling.

In een ongedwongen ambiance zult u versteld staan van de mogelijkheden, begeleid door vakkundige adviseurs met veel liefde en passie voor het interieur.

Tijdens dit feestelijke jubileum geven wij 11% korting op de gehele showroom-collectie, met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen, verf en te bestellen items!

Volg ons om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws:

Facebook: https://www.facebook.com/MiryamSchotmanInterieurs
Instagram: https://www.instagram.com/miryamschotmaninterieurs/?hl=nl