05
May
2016

Latest HOT news...!

Geschreven door Miryam Schotman


Bij deze nodig ik u allen uit om mijn vrolijke nieuwste voorjaars-nieuwsbrief te lezen:

MOEDERDAG:

Wellicht een overbodige mededeling maar het is aanstaande zondag moederdag! Voor iedere moeder hebben wij gezorgd dat er een prachtig cadeau bij ons verkrijgbaar is, of het nu verf of wax voor de 'klusmoeder' is of prachtig glaswerk, kussens en allerhande woonaccessoires voor de moeder die graag alles 'afstyled'. Zelfs voor de hippe bohemien moeder hebben we armbandjes, tassen, slippertjes en Ibiza-kleding. Maar ook voor de wat 'behoudende' moeders zijn er mooie interieurboeken, marmeren kaasplankjes, kaarsen, vazen, fotolijsten, kandelaars etc...

Prachtige cadeaus vanaf € 5,- die wij graag zeer feestelijk voor u in zullen pakken want dáár begint Moederdag natuurlijk mee! 

                                                    

artwork MART VISSER:

Verder zijn wij ongelofelijk trots en vereerd om vanaf vrijdag 13 mei a.s. een prachtige uitgebreide collectie Artwork van één van Nederlands bekendste couturiers Mart Visser in onze woonstudio te kunnen laten zien! U bent van harte welkom om onder het genot van bubbles en bites deze collectie te aanschouwen op 13 en 14 mei aanstaande. 

                     

STOFFENMARKT:

En 'last but not least' hebben wij enige tijd geleden een zeer succesvolle drukke stoffenmarkt in onze woonstudio gehouden waarbij heel veel creatievelingen met meters stof, behang en kilo's stalenboeken tevreden huiswaarts gingen.

Er zijn inmiddels weer nieuwe uitlopende stalenboeken en stoffen aangevoerd, in de prijscategorie van € 3,50 tot € 15,-.                           Ook kunt u nu met zeer hoge kortingen van 75% terecht voor grote showbanen en gordijnen met de gemiddelde afmeting van 300 cm x 140 cm van o.a. prachtige zijde, linnen, katoen en fluweel uit de collecties van Designers Guild - Christian Lacroix - Ralph Lauren - Chivasso - Carlucci etc.

         

Geniet van het prachtige weer en wij verwelkomen u graag in onze luxe en stijlvolle woonstudio!