09
March
2016

Nieuwste collectie's binnen.....weer zeer verrassend het voorjaar in!

Geschreven door Miryam Schotman


Wij zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe voorjaars-seizoen. Bij deze alvast een preview van een aantal van onze 12 stijlkamers.... Prachtige nieuwe luxe banken en fauteuils, zwoele accessoires van stoer hout, mooi frosted glass, rijke plaids en kussens met veren en zijde, maar ook super chique items als handgemaakte tafeltjes van half edelsteen en brons, mooie potten en vazen, luxe meubel-en gordijnstoffen, behang, sieraden en natuurlijk zomerkleding!

Kortom het is zeker de moeite waard om weer eens even binnen te komen op vrijdag of zaterdag om de nieuwe luxe voorjaars sferen op te snuiven in onze omgetoverde woonstudio, dé verscholen zinnenprikkelende verrassing in de Dordtse Biesbosch middenin de natuur en met gemakkelijke parkeerruimte meteen voor de deur.

Overigens even een reminder over 2 weken is het Pasen, we hebben prachtig geel, groen, roze en wit Marble glaswerk van PTMD binnengekregen, misschien leuk met een bloemetje erin of als windlicht?

Én we staan, zoals u op de foto's kunt zien,  weer prachtig in de nieuwste 'Stijlvol Wonen' die deze week is uitgekomen.....

Wilt u ons volgen op Facebook en echt van alle laatste nieuwtjes op de hoogte blijven dan kunt u ons liken op:  'www.facebook.com/MiryamSchotmanInterieurs/?ref=hl 'en kans maken op een kadobon van € 50,-!