16
December
2015

Twinkle twinkle little star.......

Geschreven door Miryam Schotman


De feestdagen zijn weer in zicht, voor de meeste van ons een heerlijke periode met lichtjes in de donkere gure dagen, kaarsjes en de open haard aan, mooie films kijken, tijd met elkaar doorbrengen na een druk jaar waarin vaak weer veel gebeurd is ....

Familie en vrienden, soms gezellig met een grote groep mensen om ons heen, of soms juist liever gezellig met een klein dierbaar gezelschap deze tijd van het jaar 'vieren', uitbundig of wat meer ingetogen. Ieder heeft zijn of haar eigen manier om het afgelopen jaar te overdenken, terug te blikken of te vieren en het volgende 'blanco' nieuwe jaar in te luiden.  

Belangrijk is wel dat er ruimte is voor warmte en gezelligheid op welke manier dan ook, maar ook voor verdriet en bezinning, mooie herinneringen aan dierbaren die we zo lief hebben maar er helaas niet meer bij zijn en die we extra missen in deze periode..., saamhorigheid juist in deze tijd waarin de wereld zo rumoerig is en er angst en verdeeldheid heerst.

Als je kunt blijven geloven in het mooie wat de wereld ons te bieden heeft en er zelf een steentje aan probeert bij te dragen zul je merken dat veel dingen verzachten en dat er heel veel is om dankbaar voor te zijn.

Het geeft je kracht, tevredenheid en vertrouwen als je meer 'geeft' dan 'neemt'.

Probeer het ook eens, en ervaar wat het gevolg kan zijn .......

 

Wij danken iedereen voor het vertrouwen en wensen u hele fijne Feestdagen, al het goede voor 2016... het jaar waarin wij ook weer voor u klaar zullen staan!