Nieuws

Middels onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze woonstudio.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe nieuwsitems worden geplaatst? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mail adres:


Latest HOT news...!

05 May 2016 door Miryam Schotman

Bij deze nodig ik u allen uit om mijn vrolijke nieuwste voorjaars-nieuwsbrief te lezen:

MOEDERDAG:

Wellicht een overbodige mededeling maar het is aanstaande zondag moederdag! Voor iedere moeder hebben wij gezorgd dat er een prachtig cadeau bij ons verkrijgbaar is, of het nu verf of wax voor de 'klusmoeder' is of prachtig glaswerk, kussens en allerhande woonaccessoires voor de moeder die graag alles 'afstyled'. Zelfs voor de hippe bohemien moeder hebben we armbandjes, tassen, slippertjes en Ibiza-kleding. Maar ook voor de wat 'behoudende' moeders zijn er mooie interieurboeken, marmeren kaasplankjes, kaarsen, vazen, fotolijsten, kandelaars etc...

Prachtige cadeaus vanaf € 5,- die wij graag zeer feestelijk voor u in zullen pakken want dáár begint Moederdag natuurlijk mee! 

                                                    

artwork MART VISSER:

Verder zijn wij ongelofelijk trots en vereerd om vanaf vrijdag 13 mei a.s. een prachtige uitgebreide collectie Artwork van één van Nederlands bekendste couturiers Mart Visser in onze woonstudio te kunnen laten zien! U bent van harte welkom om onder het genot van bubbles en bites deze collectie te aanschouwen op 13 en 14 mei aanstaande. 

                     

STOFFENMARKT:

En 'last but not least' hebben wij enige tijd geleden een zeer succesvolle drukke stoffenmarkt in onze woonstudio gehouden waarbij heel veel creatievelingen met meters stof, behang en kilo's stalenboeken tevreden huiswaarts gingen.

Er zijn inmiddels weer nieuwe uitlopende stalenboeken en stoffen aangevoerd, in de prijscategorie van € 3,50 tot € 15,-.                           Ook kunt u nu met zeer hoge kortingen van 75% terecht voor grote showbanen en gordijnen met de gemiddelde afmeting van 300 cm x 140 cm van o.a. prachtige zijde, linnen, katoen en fluweel uit de collecties van Designers Guild - Christian Lacroix - Ralph Lauren - Chivasso - Carlucci etc.

         

Geniet van het prachtige weer en wij verwelkomen u graag in onze luxe en stijlvolle woonstudio!


Voorjaarskriebels en Stoffenmarkt

27 March 2016 door Miryam Schotman

Voor alle creatievelingen, trendsetters en interieur-fans organiseren wij op vrijdag 15 april en zaterdag 16 april a.s. een supergezellig evenement waarbij wij de mooiste showbanen, stalenboeken en losse stoffen van o.a. Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren, Guell Lamadrid, Malabar, Sanderson, Alhambra, Dédar, Carlucci, Chivasso, etc. voor super prijzen aanbieden om zo bijvoorbeeld mooie gordijnen, tafelkleden of kussens voor in uw tuinset te kunnen maken. Maar ook zeer geschikt voor kleding, tassen, lampenkappen en accessoires!

Daarnaast laten wij u kennis maken met de nieuwste woontrends én de nieuwe kledingcollectie's voor dit seizoen. Er zullen veel aanbiedingen zijn op zowel meubelen, accessoires, verlichting en kleding tijdens dit gezellige voorjaars-evenement waarbij wij uiteraard voor een lekker hapje en drankje zullen zorgen.


Nieuwste collectie's binnen.....weer zeer verrassend het voorjaar in!

09 March 2016 door Miryam Schotman

Wij zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe voorjaars-seizoen. Bij deze alvast een preview van een aantal van onze 12 stijlkamers.... Prachtige nieuwe luxe banken en fauteuils, zwoele accessoires van stoer hout, mooi frosted glass, rijke plaids en kussens met veren en zijde, maar ook super chique items als handgemaakte tafeltjes van half edelsteen en brons, mooie potten en vazen, luxe meubel-en gordijnstoffen, behang, sieraden en natuurlijk zomerkleding!

Kortom het is zeker de moeite waard om weer eens even binnen te komen op vrijdag of zaterdag om de nieuwe luxe voorjaars sferen op te snuiven in onze omgetoverde woonstudio, dé verscholen zinnenprikkelende verrassing in de Dordtse Biesbosch middenin de natuur en met gemakkelijke parkeerruimte meteen voor de deur.

Overigens even een reminder over 2 weken is het Pasen, we hebben prachtig geel, groen, roze en wit Marble glaswerk van PTMD binnengekregen, misschien leuk met een bloemetje erin of als windlicht?

Én we staan, zoals u op de foto's kunt zien,  weer prachtig in de nieuwste 'Stijlvol Wonen' die deze week is uitgekomen.....

Wilt u ons volgen op Facebook en echt van alle laatste nieuwtjes op de hoogte blijven dan kunt u ons liken op:  'www.facebook.com/MiryamSchotmanInterieurs/?ref=hl 'en kans maken op een kadobon van € 50,-!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9

10

11 12 Volgende