Nieuws

Middels onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze woonstudio.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe nieuwsitems worden geplaatst? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mail adres:


Nieuwste collectie's binnen.....weer zeer verrassend het voorjaar in!

09 March 2016 door Miryam Schotman

Wij zijn weer helemaal klaar voor het nieuwe voorjaars-seizoen. Bij deze alvast een preview van een aantal van onze 12 stijlkamers.... Prachtige nieuwe luxe banken en fauteuils, zwoele accessoires van stoer hout, mooi frosted glass, rijke plaids en kussens met veren en zijde, maar ook super chique items als handgemaakte tafeltjes van half edelsteen en brons, mooie potten en vazen, luxe meubel-en gordijnstoffen, behang, sieraden en natuurlijk zomerkleding!

Kortom het is zeker de moeite waard om weer eens even binnen te komen op vrijdag of zaterdag om de nieuwe luxe voorjaars sferen op te snuiven in onze omgetoverde woonstudio, dé verscholen zinnenprikkelende verrassing in de Dordtse Biesbosch middenin de natuur en met gemakkelijke parkeerruimte meteen voor de deur.

Overigens even een reminder over 2 weken is het Pasen, we hebben prachtig geel, groen, roze en wit Marble glaswerk van PTMD binnengekregen, misschien leuk met een bloemetje erin of als windlicht?

Én we staan, zoals u op de foto's kunt zien,  weer prachtig in de nieuwste 'Stijlvol Wonen' die deze week is uitgekomen.....

Wilt u ons volgen op Facebook en echt van alle laatste nieuwtjes op de hoogte blijven dan kunt u ons liken op:  'www.facebook.com/MiryamSchotmanInterieurs/?ref=hl 'en kans maken op een kadobon van € 50,-!


Twinkle twinkle little star.......

16 December 2015 door Miryam Schotman

De feestdagen zijn weer in zicht, voor de meeste van ons een heerlijke periode met lichtjes in de donkere gure dagen, kaarsjes en de open haard aan, mooie films kijken, tijd met elkaar doorbrengen na een druk jaar waarin vaak weer veel gebeurd is ....

Familie en vrienden, soms gezellig met een grote groep mensen om ons heen, of soms juist liever gezellig met een klein dierbaar gezelschap deze tijd van het jaar 'vieren', uitbundig of wat meer ingetogen. Ieder heeft zijn of haar eigen manier om het afgelopen jaar te overdenken, terug te blikken of te vieren en het volgende 'blanco' nieuwe jaar in te luiden.  

Belangrijk is wel dat er ruimte is voor warmte en gezelligheid op welke manier dan ook, maar ook voor verdriet en bezinning, mooie herinneringen aan dierbaren die we zo lief hebben maar er helaas niet meer bij zijn en die we extra missen in deze periode..., saamhorigheid juist in deze tijd waarin de wereld zo rumoerig is en er angst en verdeeldheid heerst.

Als je kunt blijven geloven in het mooie wat de wereld ons te bieden heeft en er zelf een steentje aan probeert bij te dragen zul je merken dat veel dingen verzachten en dat er heel veel is om dankbaar voor te zijn.

Het geeft je kracht, tevredenheid en vertrouwen als je meer 'geeft' dan 'neemt'.

Probeer het ook eens, en ervaar wat het gevolg kan zijn .......

 

Wij danken iedereen voor het vertrouwen en wensen u hele fijne Feestdagen, al het goede voor 2016... het jaar waarin wij ook weer voor u klaar zullen staan!

    

 

 


Ready for Christmas 2015...!

23 November 2015 door Miryam Schotman

A.s vrijdag vieren wij onze jaarlijkse 'Walking Christmas' samen met U! Live muziek met Christmas Carols, heerlijke Bubbles & Bites, warme Kerst-taferelen in al onze sfeerkamers en...... Goodiebags! U bent van harte welkom tussen 10.00 en 21.00 uur bij Miryam Schotman Interieurs aan de Haaswijkweg oost 75a. Ons enthousiaste team staat ook tijdens de 'Walking Christmas' voor U klaar om U te adviseren en uw huis weer gezellig om te toveren deze winter. Om U te inspireren zijn er weer veel prachtige meubelen, kleurrijke kussens, wollen plaids, imitatie- en echte vachten, sprookjesachtige én moderne verlichting, chique behang en gordijnstoffen, heerlijke geurkaarsen, super vloerkleden, mondgeblazen glaswerk, alle vormen en stijlen spiegels, warme winter outfits voor jong en wat ouder van maat 36 tot 46..... Nieuwsgierig geworden? Geen probleem, wij zijn er klaar voor en ontvangen U graag !

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

11

12 Volgende