Nieuws

Middels onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze woonstudio.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe nieuwsitems worden geplaatst? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mail adres:


Paleis voor een prikkie

11 February 2019 door Miryam Schotman

Paleis voor een prikkie

De crew voor het SBS 6 programma 'Paleis voor een prikkie' is enige tijd geleden bij ons neergestreken om accessoires uit te zoeken voor een woning in Puttershoek.

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, zijn terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omtoveren tot een droomwoning.

Wij zijn blij dat we in aflevering 5 van dit derde seizoen een mooie bijdrage hebben kunnen leveren. We kijken terug op een hele leuke dag tijdens de opnames in onze woonstudio en hopen dat Frank en Rogier nog lang dit programma blijven maken waarbij veel mensen 'een mooie nieuwe start' krijgen! 

      

 

 


Kerstgroet 2018

22 December 2018 door Miryam Schotman


Winter Inspiratiedagen

02 November 2018 door Miryam Schotman

WINTER INSPIRATIEDAGEN OP 23 EN 24 NOVEMBER A.S.

A.s. vrijdag en zaterdag! Onze sfeervolle winterdagen met bubbles & bites én 10% korting op de hele showroomcollectie! 🥂🍾🎉🎂

( m.u.v. Painting the Past en reeds afgeprijsde artikelen ) 

Vorige 1 2

3

4 5 6 7 8 9 10 Volgende