Nieuws

Middels onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze woonstudio.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe nieuwsitems worden geplaatst? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mail adres:


Koningsdag 2018

18 April 2018 door Miryam Schotman

Wij wensen iedereen een hele gezellige Koningsdag dit jaar. Onze showroom zal op deze vrijdag de 27e gesloten zijn.

     


WINTER-SALE

31 January 2018 door Miryam Schotman

Vanaf vrijdag 19 januari starten wij onze WINTER-SALE met kortingen tot 75%!

Op banken, fauteuils, kasten, vloerkleden, verlichting, stoffen, woonaccessoires, side-tables, kleding....

Omdat wij willen vernieuwen en langzaam een iets andere weg in gaan slaan waardoor de stijl van onze woon-en ontwerpstudio gaat veranderen hebben we een enorm aanbod aan afgeprijsde artikelen. Dus laat deze gelegenheid zeker niet voorbij gaan.

U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur, neem gezellig je vriendin, zus, broer, vader of moeder, collega, etc. mee en kom kijken naar het mooie aanbod met hoge kortingen.


Wij wensen u hele fijne Feestdagen en een waanzinnig inspirerend 2018!

07 December 2017 door Miryam Schotman

Allereerst willen wij u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf het afgelopen jaar, en nodigen u uit om snel weer eens inspiratie op te komen doen en gezellig een kopje thee of koffie met ons te drinken.

Vervolgens wensen wij u allen het allerbeste voor het nieuwe jaar waarin warmte, gezelligheid, begrip en ruimte voor elkaar hoog in het vaandel horen te staan. Ook komend jaar staan wij weer voor u klaar, of het nu om een klein ideetje of een iets groter advies gaat. Ons enthousiasme en onze kennis zorgen ervoor dat u weer tevreden en enthousiast de zaak uitloopt, vol ideeën en mogelijkheden waarbij we u graag helpen!

                    ​        

Vanaf morgen 8 december zullen ALLE kerstartikelen afgeprijsd zijn met 50% korting, de nieuwste collectie's van de mooiste merken....!

 

Vorige 1 2 3

4

5 6 7 8 9 10 11 Volgende