Nieuws

Middels onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze woonstudio.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe nieuwsitems worden geplaatst? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mail adres:


Winter Inspiratiedagen

02 November 2018 door Miryam Schotman

WINTER INSPIRATIEDAGEN OP 23 EN 24 NOVEMBER A.S.

A.s. vrijdag en zaterdag! Onze sfeervolle winterdagen met bubbles & bites én 10% korting op de hele showroomcollectie! 🥂🍾🎉🎂

( m.u.v. Painting the Past en reeds afgeprijsde artikelen ) 


Wij wensen u hele fijne Feestdagen en een waanzinnig inspirerend 2018!

07 December 2017 door Miryam Schotman

Allereerst willen wij u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf het afgelopen jaar, en nodigen u uit om snel weer eens inspiratie op te komen doen en gezellig een kopje thee of koffie met ons te drinken.

Vervolgens wensen wij u allen het allerbeste voor het nieuwe jaar waarin warmte, gezelligheid, begrip en ruimte voor elkaar hoog in het vaandel horen te staan. Ook komend jaar staan wij weer voor u klaar, of het nu om een klein ideetje of een iets groter advies gaat. Ons enthousiasme en onze kennis zorgen ervoor dat u weer tevreden en enthousiast de zaak uitloopt, vol ideeën en mogelijkheden waarbij we u graag helpen!

                    ​        

Vanaf morgen 8 december zullen ALLE kerstartikelen afgeprijsd zijn met 50% korting, de nieuwste collectie's van de mooiste merken....!

 


NEW COLLECTIONS

23 October 2017 door Miryam Schotman

De zomer is nu toch echt langzaam weggeëbd..... Gelukkig volgt er weer een heerlijk warm winterseizoen met nieuwe kleuren, geuren en gezelligheid! In onze showroom kunt u weer nieuwe inspiratie opdoen en staan wij voor u klaar met de allernieuwste adviezen, trends, ideeën en items. Kom langs en geniet van de warme sfeer, kaarsjes, open haarden en sfeervol ingerichte stijlkamers. Dit seizoen hebben wij naast ons standaard kledingmerk BSF nu ook een heerlijk warme en stoere collectie van Peacebird met comfortabel dragende outfits. En uiteraard weer prachtige nieuwe meubel-labels!

Tot snel,                                                                                                                         

team Miryam Schotman Interieurs

 

Volg ons ook op Facebook:  https://www.facebook.com/MiryamSchotmanInterieurs 

Instagram: https://www.instagram.com/miryamschotmaninterieurs/

Vorige 1 2 3

4

5 6 7 8 Volgende