Nieuws

Middels onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze woonstudio.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe nieuwsitems worden geplaatst? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mail adres:


vakantiesluiting 2016

16 July 2016 door Miryam Schotman

Vakantiesluiting a.s. vrijdag 22 en zaterdag 23 juli...

Vanaf vrijdag 29 juli zijn we weer heerlijk uitgerust en geopend!


ZOMERNIEUWS...2016

16 June 2016 door Miryam Schotman

Zonnige zomer nieuwsbrief 2016

 

De zomer hangt in de lucht en iedereen gaat er weer heerlijk op uit. Wij hebben weer zin in deze zomer en we
doen veel inspiratie en nieuwe ideeën op door alles wat we onderweg zien en tegenkomen.
Met deze energie ontwikkelen wij onze nieuwe collecties en concepten welke een totaalbeleving moeten
worden voor onze klanten. Onze passie voor interieur proberen we te vertalen in onze showroom met 12 stijlkamers allemaal in een andere sfeer ingericht. Hier ziet u duidelijk hoe mooi de combinaties zijn met alle merken tezamen op een fantastische locatie, nl. aan de rand van de Dordtse Biesbosch.

U kunt hier uw totale huis, werkplek, bedrijf of horecagelegenheid compleet inrichten:
Shutters, gordijnen, verf, behang, verlichting, zitmeubelen, vloerkleden, tafels, schilderijen, spiegels, diverse kunst, aparte haarden, accessoires en natuurlijk stoffen, heel veel stoffen. Met als kleine knipoog ook een bijzondere kamer met exclusieve, chique en bohemien dameskleding en accessoires als tassen, centuurs, shawls, byoux....

Wist u dat:

Met warme groet,

Miryam Schotman


Latest HOT news...!

05 May 2016 door Miryam Schotman

Bij deze nodig ik u allen uit om mijn vrolijke nieuwste voorjaars-nieuwsbrief te lezen:

MOEDERDAG:

Wellicht een overbodige mededeling maar het is aanstaande zondag moederdag! Voor iedere moeder hebben wij gezorgd dat er een prachtig cadeau bij ons verkrijgbaar is, of het nu verf of wax voor de 'klusmoeder' is of prachtig glaswerk, kussens en allerhande woonaccessoires voor de moeder die graag alles 'afstyled'. Zelfs voor de hippe bohemien moeder hebben we armbandjes, tassen, slippertjes en Ibiza-kleding. Maar ook voor de wat 'behoudende' moeders zijn er mooie interieurboeken, marmeren kaasplankjes, kaarsen, vazen, fotolijsten, kandelaars etc...

Prachtige cadeaus vanaf € 5,- die wij graag zeer feestelijk voor u in zullen pakken want dáár begint Moederdag natuurlijk mee! 

                                                    

artwork MART VISSER:

Verder zijn wij ongelofelijk trots en vereerd om vanaf vrijdag 13 mei a.s. een prachtige uitgebreide collectie Artwork van één van Nederlands bekendste couturiers Mart Visser in onze woonstudio te kunnen laten zien! U bent van harte welkom om onder het genot van bubbles en bites deze collectie te aanschouwen op 13 en 14 mei aanstaande. 

                     

STOFFENMARKT:

En 'last but not least' hebben wij enige tijd geleden een zeer succesvolle drukke stoffenmarkt in onze woonstudio gehouden waarbij heel veel creatievelingen met meters stof, behang en kilo's stalenboeken tevreden huiswaarts gingen.

Er zijn inmiddels weer nieuwe uitlopende stalenboeken en stoffen aangevoerd, in de prijscategorie van € 3,50 tot € 15,-.                           Ook kunt u nu met zeer hoge kortingen van 75% terecht voor grote showbanen en gordijnen met de gemiddelde afmeting van 300 cm x 140 cm van o.a. prachtige zijde, linnen, katoen en fluweel uit de collecties van Designers Guild - Christian Lacroix - Ralph Lauren - Chivasso - Carlucci etc.

         

Geniet van het prachtige weer en wij verwelkomen u graag in onze luxe en stijlvolle woonstudio!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7

8

9 10 Volgende