Nieuws

Middels onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over onze woonstudio.

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer nieuwe nieuwsitems worden geplaatst? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mail adres:


Voorjaarskriebels en Stoffenmarkt

27 March 2016 door Miryam Schotman

Voor alle creatievelingen, trendsetters en interieur-fans organiseren wij op vrijdag 15 april en zaterdag 16 april a.s. een supergezellig evenement waarbij wij de mooiste showbanen, stalenboeken en losse stoffen van o.a. Designers Guild, Christian Lacroix, Ralph Lauren, Guell Lamadrid, Malabar, Sanderson, Alhambra, Dédar, Carlucci, Chivasso, etc. voor super prijzen aanbieden om zo bijvoorbeeld mooie gordijnen, tafelkleden of kussens voor in uw tuinset te kunnen maken. Maar ook zeer geschikt voor kleding, tassen, lampenkappen en accessoires!

Daarnaast laten wij u kennis maken met de nieuwste woontrends én de nieuwe kledingcollectie's voor dit seizoen. Er zullen veel aanbiedingen zijn op zowel meubelen, accessoires, verlichting en kleding tijdens dit gezellige voorjaars-evenement waarbij wij uiteraard voor een lekker hapje en drankje zullen zorgen.


Ready for Christmas 2015...!

23 November 2015 door Miryam Schotman

A.s vrijdag vieren wij onze jaarlijkse 'Walking Christmas' samen met U! Live muziek met Christmas Carols, heerlijke Bubbles & Bites, warme Kerst-taferelen in al onze sfeerkamers en...... Goodiebags! U bent van harte welkom tussen 10.00 en 21.00 uur bij Miryam Schotman Interieurs aan de Haaswijkweg oost 75a. Ons enthousiaste team staat ook tijdens de 'Walking Christmas' voor U klaar om U te adviseren en uw huis weer gezellig om te toveren deze winter. Om U te inspireren zijn er weer veel prachtige meubelen, kleurrijke kussens, wollen plaids, imitatie- en echte vachten, sprookjesachtige én moderne verlichting, chique behang en gordijnstoffen, heerlijke geurkaarsen, super vloerkleden, mondgeblazen glaswerk, alle vormen en stijlen spiegels, warme winter outfits voor jong en wat ouder van maat 36 tot 46..... Nieuwsgierig geworden? Geen probleem, wij zijn er klaar voor en ontvangen U graag !


BUBBLES & BITES WITH THE SPIRIT OF CHRISTMAS 27-11-2015

18 November 2015 door Miryam Schotman

Vorige 1 2 3 4 5 6 7

8