Onderhuis Dordrecht

Van washok tot grand café..... De wens van de bewoners was om van een onderhuis wat volkomen ongestructureerd was iets moois te maken.

Van 'washok' tot privé - Grand café.....  De wens van de bewoners was om van een onderhuis wat volkomen ongestructureerd en rommelig was iets moois te maken. Een ruimte waar gewoon zoals het voorheen was de wasmachine's, de ijskasten konden blijven staan,  er veel opbergruimte moest zijn maar dan wel uit het zicht. Meteen omgetoverd tot een ruimte die niets onder doet voor een heerlijke relaxte privé - Grand café uitstraling.

De wanden zijn allemaal zwart geverfd in 'Soft Black' van Painting the Past, de gordijnen komen uit de mooie nieuwste collectie van Carlucci, de 'Pistoia', alle tegels, keukenkastjes en deuren zijn ook in 'Soft Black' geverfd. Er is mooi gerookt eiken laminaat op de vloer geplaatst en een ander keukenblad mét stoere RVS horeca-kraan, boven het aanrecht en boven de koelkasten achter de gordijnen stoere betonlook planken geplaatst met een RVS voorstrip en vervolgens ingericht met een bartafel met comfotabele krukken, prachtige lampen en spiegels, kaarsjes en een vacht met zelfs op de WC chic behang van Christian Lacroix....... 

Klik op een foto om deze groter weer te geven.